FLEXIBILITÁS

MINŐSÉG, VÁLTOZATOSSÁG ÉS RUGALMASSÁGA

A nyomdaiparban napjainkban egyre meghatározóbb gyakorlat a gyártási költségek folyamatos csökkentése és a termékek minőségének növelése. A Komáromi Nyomda új telephelyének felépítésével minden feltétel teljesült a lehető legmagasabb minőségű, rendkívül változatos és maximálisan rugalmas, hatékony gyártáshoz. A nyomdagépek speciális installációja lehetővé teszi a tandemnyomást, amellyel a nyomtatott termékek maximális variabilitása érhető el. A 32 oldalig terjedő változatos formátum rendkívül hatékonyan nyomtatható. A maximális rugalmasság az összekapcsolt rendszermegoldásoknak köszönhetően érhető el, kommunikációs veszteségek nélkül.

A maximális rugalmasság bizonyítéka, hogy a társaság képes kevesebb, mint egy óra alatt 25 000 db, 16 oldalas A4 formátumú terméket átadni az ügyfélnek a nyomtatási adatok fogadását követően.

KÖRNYEZETVÉDELEM

A K.T. spol. s.r.o. társaság igyekszik folyamatosan javítani a gyártási folyamatokat, hogy javítsa az életkörnyezet minőségét, és csökkentse a környezetszennyezés mértékét. Ennek az igyekeznek az elismeréseképpen nyerte el az STN EN ISO 14001 „Környezetirányítási rendszer“ tanúsítványt.

Kérdése van?

Hívjon bennünket a 035 285 00 32-es telefonszámon, kérjen visszahívást, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunk kitöltésével vagy e-mailben, hogy időpontot egyeztethessünk.